Geschiedenis
De naam Lee's International, bij de Chinese gemeenschap beter bekend als Chun Hsiu Man, heeft in de loop der jaren een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd. De directeur van Lee's International, de heer M.T. Lee, is al meer dan 40 jaar actief in de wereld van Aziatische delicatessen en heeft als éérste diepgevroren Dim Sum in Europa geïntroduceerd. Ook heeft hij een zekere bijdrage geleverd aan de kennis van veel Top Chefs in binnen- en buitenland. Al vanaf 1975 was de heer Lee al gespecialiseerd in het maken van Engelse broodjes, cake, diverse gebak en Aziatische specialiteiten. Hij was vooral werkzaam in de Chinatowns van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. In 1979 is de heer Lee begonnen met het produceren van Dim Sum op kleine schaal in Egmond en Alkmaar. Later ook in Wijk aan Zee en Beverwijk. In het jaar 1984 is de heer Lee zelfs gevraagd om opleidingen te geven in Utrecht en Rotterdam. Veel van deze leerlingen zijn nu succesvolle ondernemers.
Familie bedrijf Lee's International produceert nu al meer dan 30 jaar diepgevroren Dim Sum op grote schaal en is de eerste Dim Sum producent die een EG-erkenning heeft gekregen op basis van de hygiënische productieomstandigheden. In 2009 is Lee's International in een B.V. omgezet. De heer Lee is nu nog steeds actief als gastronoom/adviseur voor veel bekende hotels en restaurants in China en Hong Kong, waar hij zijn passie voor Aziatische delicatessen goed kan gebruiken.
Familie bedrijf Lee's International produceert nu al meer dan 30 jaar diepgevroren Dim Sum op grote schaal en is de eerste Dim Sum producent die een EG-erkenning heeft gekregen op basis van de hygiënische productieomstandigheden. In 2009 is Lee's International in een B.V. omgezet. De heer Lee is nu nog steeds actief als gastronoom/adviseur voor veel bekende hotels en restaurants in China en Hong Kong, waar hij zijn passie voor Aziatische delicatessen goed kan gebruiken.